dimecres, 26 de febrer del 2014

Tertúlia literària amb l'escriptor Andreu Carranza


http://image.tagusbooks.com/a/l/t0/70/9788401388170.jpgDilluns 10 de març, a les 15 hores, tertúlia literària amb l'escriptor asconenc Andreu Carranza, com a cloenda del projecte literari i cultural que l'alumnat de 4t d'ESO ha desnvolupat en l'assignatura de llengua catalana al voltant de la novel·la La clau Gaudí, amb la professora Àngels Castellà.
La clau Gaudí dels escriptors Andreu Carranza i Esteban Martín va ser publicada el 2007, per l'editorial Plaza & Janés i, posteriorment, ha estat traduïda a diverses llengües com l'anglès, el polonès, l'alemany, el coreà, el japonès, el xinès mandarí i l'hebreu, entre d'altres.

La novel·la ens permet apropar-nos a l'obra de l'arquitecte Antoni Gaudí en clau literària. Barcelona esdevé un escenari màgic per recrear una intriga basada en un secret del qual Gaudí és dipositari. Amb les seues obres, especialment el temple de la Sagrada Família, ha d'immortalitzar un missatge, d'aquí naix el simbolisme de les seues obres. Maria, la protagonista de la història, inicia una cursa sense descans per arribar a la resolució dels enigmes.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhXHSNq8SUorpBrd96bvZNob02NvovhVk2lxayqrqsllePWogvMsxZgYWj_3bj1M9yMw-vYM8IKDsUjHYUxU5gf2P6PFqIKzNOzIR0J5KEcZU_MbOSJNoGcgLyehKQt92-bU3In_OLcYey_/s320/acarranzababel.jpgLa novel·la ens convida al plaer d'imaginar i de viure aventures fent un recorregut molt ben travat per tota la història de l'occident cristià amb tot el bagatge procedent de l'orient bíblic. El bé i el mal s'enfronten des del principi dels temps fins avui.

[Font imatge: lamarfanta.blogspot.com]


 Entrevista a Andreu Carranza a L'hora del lector a TV3